Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sedmero mrtvih

Masovna pucnjava u Americi, više ubijenih, policija ubila napadača!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hram sikha u Milwaukeeju postao je poprište masovne pucnjave, u kojoj je najmanje sedmero ljudi ubijeno.

Prema najnovijim informacijama sa terena saznajemo sa se vjerojatno radi o brojci od 50 osoba koje su se u trenutku pucnjave našle u hramu. Među njima su bila i djeca. Žrtve su se oko sat vremena skrivale u podrumu. Njih ispituju istražitelji kako bi se utvrdilo što se točno dogodilo. Očekuje se press konferencija na kojoj će se saznati više informacija.

Pročitajte i ovo Milijuni gledali potpunu pomrčinu Sunca milijuni gledali u nebo VELIKA GALERIJA Spektakularna potpuna pomrčina Sunca: "Jedan od najemotivnijih događaja koje čovjek može doživjeti" Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Bradley Wentlandt, šef policije u Greenfield, koji se nalazi na terenu, dao je izjavu da je unutar hrama četvero mrtvih, dok je izvan njega troje mrtvih, od kojih je jedan napadač. Prema službenim informacija policija ne želi reći ima li još napadača. Ono što su rekli je da je u tijeku potraga za mogućim napadačima unutar hrama. Policija tvrdi da imaju situaciju pod kontrolom.

Jedan od očevidaca je rekao da ima više napadača koji su dobro organizirani. Zna se da se veći broj vjernika okupio na misi prije početka pucnjave.

CNN prenosi da nema slika i prijenosa sa mjesta događaja kako se ne bi otkrio položaj policijskih operativaca koji pokušavaju spasiti taoce. Nakon dojave o pucnjavi policija je izašla na teren te je jedan policajac upucan više puta te prevezen u bolnicu.

>> POGLEDAJTE kaos i paniku nakon masakra na projekciji Batmana

Pucnjava se dogodila oko 16:30 po našem vremenu.

Iz obližanje bolnica Froedtert javljaju da su primili tri žrtve pucnjave, od kojih je jedna na operaciji, dok je druga na jedinici intenzivne njege, dok treća osoba ima prostrijeljeno lice.  Svi su odrasli muškarci koji su kritično. U bolnici tvrde da su spremni primiti nove žrtve ukoliko ih bude.

 Sikhizam je monoteistička religija koju je u Indiji u 15. stoljeću zasnovao guru Nanak. Ova religija odbacuje sistem kasti i vjerovanja hinduizma.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene