Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srčani udar?

Umro tijekom seksa s prostitutkom, a nakon toga opljačkan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati mladić star oko 30 godina najvjerojatnije je preminuo od srčanog udara tijekom seksa s prostitutkom.

Tragedija se dogodila tijekom noći sa subote na nedjelju nedaleko Plavog mosta u Beogradu. Leš obučen samo u majicu pronađen je u nedjelju oko 13 sati, piše Press. Automobil i tijelo mladića kod kojeg nisu pronađeno dokumenti pronađeni su u šumarku.

Pročitajte i ovo Izborni stožer Možemo! Izborna matematika Više mandata, a manje glasova: Kako je moguće da je Možemo! dobio veću potporu, a manje zastupnika od Mosta? Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

Mladić je nepomično ležao na vozačevom sjedalu, bio je gol od struka na niže, a hlače su mu bile spuštene ispod koljena. Policija na mjestu događaja nije otkrila tragove koji bi ukazivali da je smrt nasilna. No, zaključili su da je mladić opljačkan.

Press piše kako je na mladićevom spolnom organu pronađen upotrijebljeni kondom,a pored volana su pronađena dva mobilna telefona, dok dokumenata i novca nije bilo. Pretpostavlja se da je s njim bila prostitutka koja se uplašila kad je shvatila da je njezin ljubavnik mrtav, uzela novac i dokumente te pobjegla s mjesta događaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene