Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Policija se zabunila

Uguglao svoje ime i vidio da ga traže zbog ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Student sa Floride iz šale je odlučio uguglati svoje ime i ostao u šoku kada je shvatio kako ga policija sumnjiči za ubojstvo.

'Šokirao sam se kada sam vidio svoju sliku i članak u kojem je pisalo da sam osuđen za sudjelovanje u ubojstvu. Bio sam ljut jer su me optuživali za nešto što nisam učinio', rekao je Zachary Garcia.

Pročitajte i ovo Spašavanje pilota na Floridi Lakše ozlijeđen VIDEO Avion mu se srušio među aligatore i krokodile, spasili ga nakon devet sati Sarajevo Tower Na zadatku? Plaćeni ubojice iz Srbije unajmili više stanova na vrhu luksuznog nebodera: Kada su otkriveni, nastalo je opsadno stanje

Na stranicama policije njegova je slika stajala od rujna, kada su trojica tinejdžera pokušala izvršiti pljačku u Davenportu. Tijekom pljačke, vlasnik je upucao 15-godišnjeg pljačkaša Otilia Rubia. Pošto se ubojstvo dogodilo tijekom pljačke, dvojica drugih pljačkaša optužena su kao suučesnici u ubojstvu.

Jedan od optuženih mladića se zvao Zechary Garcia. Policiji je promakla činjenica kako se njegovo ime piše sa 'E' a ne 'A', piše Aolnews. Kada su ispisali krivo ime, policajci su mladićevu fotografiju uzeli iz podataka za vozačku dozvolu.

>> I to je moguće: Google pod istragom!

>> 'Google nas čini sve glupljima'

'Svatko griješi, ali ovako pogriješiti. Ne radi se o sendviču, već o nečijem životu', prokomentirao je student, koji sada očekuje ispriku policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene