Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubio u 6 sati, 6 minuta i 6 sekundi

'Majku sam ubio po naređenju Sotone'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Igor Stanković na ispitivanju u policiji rekao je kako je majku Draganu ubio po naređenju Sotone. U majku je pucao točno u 6 sati, 6 minuta i 6 sekundi.

Igor je smislio plan kako ubiti majku i kako se riješiti tijela, pa je namjeravao kupiti plastične vreće, kreč i kocke za potpalu roštilja, piše Press. Devetnaestogodišnji Igor 15. prosinca u zoru nakon majčine primjedbe da je pretjerao s video igricama pričekao je da ona zaspe, a zatim joj prišao i u glavu ispalio hitac iz pištolja 'CZ 7,65' koji je nabavio prije godinu dana. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Digla zemlju na noge 'Ne želim ovakvu EU. Ako Putin u tome može pomoći, onda dobro. Prihvatila bih i pomoć od Sotone' Slika nije dostupna Broj 'Zlog' Identitet Zvijeri: '666 nije broj vraga, odnosi se na čovjeka i zna se tko je'

>> Ubio majku zbog igrice pa tulumario uz njen leš

Tijekom policijskog saslušanja Igor je priznao zločin, no branio se činjenicom da ga je počinio u stanju pomračene svijesti. Policiji je u detalje opisao zločin, ne pokazujući pritom nimalo emocija ni kajanja. 

'Više nisam mogao trpjeti njezine kritike pa sam ju odlučio ubiti. Kada sam otišao po pištolj, vidio sam svoj lik u ogledalu, ali se nisam prepoznao. Učinilo mi se da je u pitanju netko drugi. Nešto mi je u tom trenutku govorilo da je ubijem. S pištoljem u ruci pričekao sam da bude točno 6 sati, 6 minuta i 6 sekundi. Onda sam pucao majci u glavu', rekao je Igor.

Prikupljeni dokazi govore da je Igor majčino ubojstvo planirao duže vrijeme. 'Igor je nekoliko mjeseci ranije govorio da njegova majka ide raditi u inozemstvo. To je govorio i Draganinoj rodbini i kolegama s posla. Uporno je ponavljao da ga je majka izljubila na polasku i da mu se javila iz Njemačke gdje je otišla zbog liječenja od raka, ali i s ciljem da se tamo zaposli', izjavio je Pressov izvor.  

Nakon ubojstva, Igor je leš sakrio u sobu koju je zabarikakdirao, a kada je nakon 8 dana shvatio da mu je policija na tragu, riješio se tijela. 'Rastavio je okrvavljeni krevet na kojem je Dragana ležala, a tepihe i pištolj odnio je kod prijatelja. Napravio je i popis stvari potrebnih da se riješi leša. Precizno je naveo koliko mu treba vreća i koje veličine, dimanzije cerade i količina kreča', dodao je sugovornik.

Poznanici obitelji Stanković kažu da Igor nije bio problematičan i da ga je Draga izrazito voljela. Ona i Igorov otac razveli su se prije nekoliko godina, a on je nedavno umro. Prijatelji navode da je Igor bio izrazito vezan uz oca te je možda majci zamjerao zbog razvoda. Igorovi prijatleji svjedoče kako on nikada nije bio nasilan.

'Volio se praviti važan, otud i njegove slike s pištoljem koje je stavio na svoj profil na Facebooku. NIkome nije nikada naudio, ne mogu se načuditi tome što je napravio', rekla je prijateljica uhićenog mladića.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene