Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Terorist bio impotentan?

U skrovištu Osame bin Ladena pronađen lijek za impotenciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Biti najtraženiji čovjek na svijetu zasigurno nije lako a nove informacije pomažu složiti mozaik oko skrivenog života Osame Bin Ladena. Tako je američki NBC objavio popis lijekova koje je Bin Laden imao u svojoj pakistanskoj vili.

Američka tv postaja NBC je objavila kako je osim uobičajenih lijekova za tlak i bolove koji se mogu naći u gotovo svakom kućanstvu pronađena i Avena – sirup napravljen od ekstrakta divlje zobi koji služi za liječenje želučanih tegoba i impotencije. 'Iako je lijek pronađen u kući gdje je Bin Laden obitavao ne možemo znati tko je uistinu te lijekove koristio', izjavila je Cynthia Reilly iz Američkog Društva Farmaceuta koja je za NBC komentirala slučaj.

Pročitajte i ovo Papa Franjo predvodi misu za Veliki Petak - 1 Pati od respiratornih problema Papa Franjo na misu stigao u invalidskim kolicima: Nije mogao obred započeti na uobičajen način Valentina Baus i Ana Gongola Šefica udruge proizvođača lijekova Ana Gongola o proizvodnji lijekova u Hrvatskoj: "Nestašica je uvijek bilo, ali naši ljekarnici su spretni"

Zanimljivo je da je početkom prošlog desetljeća Bin Laden bio podvrgnut dvjema operacijama bubrega. Vojni analitičari su smatrali se kako su njegovi bubrezi počeli zakazivati zbog pokušaja ubojstva iz 1999. kada je, navodno, Saudijska vlast naredila da se Bin Laden otruje. No sada objavljeni sadržaj lijekova baca novo svjetlo na zdravstveno stanje najtraženijeg čovjek na svijetu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene