Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na terenu i FBI

VIDEO Krvavo jutro u Kaliforniji: Zaposlenik željeznice otvorio vatru u spremištu za vlakove, ubio osmero ljudi

Aktualno Galerija Pucnjava u Kaliforniji - 1 Pucnjava u Kaliforniji - 1 Foto: DNEVNIK.hr Pucnjava u Kaliforniji - 2 Pucnjava u Kaliforniji - 2 Foto: DNEVNIK.hr Pucnjava u Kaliforniji - 1 Pucnjava u Kaliforniji - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Pucnjava u Kaliforniji - 2 Galerija 1/4 >>
Najmanje osmero ljudi je ubijeno nakon što je zaposlenik tvrtke koja upravlja putničkom željeznicom u San Joseu otvorio vatru usred spremišta za vlakove.

Zamjenik lokalnog šerifa Russell Davis rekao je kako je ubijen i napadač, no nije mogao potvrditi kako je stradao kao ni je li policija upotrijebila oružje.

Pročitajte i ovo Bombardirana zgrada u Harkovu Noćni napad Rusi raketirali Harkov, ubijen 12-godišnji dječak: "Teror nad gradom postaje sve gnusniji" Pucnjava u Kansasu SEKUNDE UŽASA VIDEO Pogledajte trenutak u kojem je počela pucnjava na paradi! Čovjek koji je svladao napadača: "Zaletio sam se u njega..."

Također je kazao kako se napad dogodio u dijelu za održavanje i servis vlakova odbacivši nagađanja o pucnjavi unutar glavnog centra za upravljanje.

Napad se dogodio oko 7 sati ujutro po lokalnom vremenu na kolodvoru za putničku željeznicu kojom upravlja Uprava za prijevoz u dolini Santa Clara.

"Sad smo u vrlo mračnom trenutku za naš grad. Učinit ćemo sve da se ovakvo nešto u gradu nikad ne ponovi", izjavio je na izvanrednoj konferenciji za medije gradonačelnik San Josea Sam Liccardo.

FBI je potvrdio da su i njihovi agenti na poprištu zločina te "pomažu u istrazi".

Masovne pucnjave u SAD-u nisu rijetkost s obzirom da nacija ima jednu od najvećih stopa posjedovanja oružja u svijetu, javlja Reuters.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene