Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pokrenuta humanitarna akcija

Velika božićna tragedija: U požaru poginuli otac i dvojica sinova - uzrok su lampice na boru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovaj Božić jedna američka obitelj više neće pamtiti po lijepome, a ni svaki nadolazeći. Naime, u požaru su poginuli otac i dvojica sinova, a majka i najstariji sin uspjeli su se spasiti.

Otac iz Pennsylvanije i dvojica njegovih sinova poginuli su u požaru za koji se vjeruje da su ga izazvale lampice na obiteljskom božićnom drvcu. Stradala su i dva psa, a majka i najstariji sin su se uspjeli spasiti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užasan dan za Tennessee Učitelji će moći nositi pištolje u školama: "Umjesto da zaštite djecu, opet su zaštitili oružje" Očevid kuće u Ulici Zeleni kut - 3 Uzrok nije poznat Buknuo požar na kući kod Maksimira: Iz buktinje izvukli tijelo sina, otac prevezen u bolnicu

Otac je imao 41 godinu, a dvojica sinova 11 i osam. Sve se dogodilo oko 1:20 sati na Božić.

"Nastavit ćemo s istragom kako bismo otkrili zašto se zapalilo, ali dokazi su vrlo jasni da je počelo u božićnom drvcu. Bilo je to pravo drvce", rekao je načelnik policije Scott McElree.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Mnogi skočili u rijeku" Izbio požar na trajektu u Bangladešu, poginulo najmanje 30 putnika: "Obalna straža nastavlja potragu za putnicima u rijeci"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna poslano na obdukciju Tuga u Dalmaciji: Nakon požara u kući pronađeno tijelo muškarca

Načelnik je rekao da je konstrukcija drvenog štapića također pomogla brzom širenju vatre, ali je rekao da je protupožarni zid između kuća učinio svoj posao i da je vjerojatno da je druga obitelj mogla pobjeći bez ozljeda, navodi Bucks County Courier Times.

Za obitelj je organizirana i humanitarna akcija prikupljanja financijskih sredstava. U samo nekoliko sata prikupljeno je više od 195.000 dolara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene