Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S više njih u isto vrijeme

'Nije Alfie otac, nego ja, tražim DNK testiranje!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još jedan britanski tinejdžer tvrdi da je otac djeteta koje je rodila 15-godišnja Chantelle Steadman. Iako je 13-godišnji Alfie Patten za 'The Sun' rekao kako je on otac djevojčice Maisie rođene prije nekoliko dana, 'News of the World' objavio je da i 16-godišnji Richard Goodsell tvrdi da je otac.

‘Znam da bih ja mogao biti otac. Svi misle da jesam. Moji prijatelji mi govore da dijete ima moje oči, čak i moja majka to misli. Samo će DNK test pokazati što je istina. Ako sam ja otac, imam to pravo znati’, rekao je Richard. Tinejdžer je ispričao kako je sa Chantell često spavao tijekom tri mjeseca, upravo u razdoblju kada je ostala trudna. On sada zahtijeva DNK test kako bi se nedvojbeno utvrdilo tko je zapravo otac, piše News of The World. Prema pisanju tabloida The Sun, Alfie je već pristao na to.

>>
Britanija u šoku, a roditelji malog oca svađaju se tko će više zaraditi na priči

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rekonstrukcija lica Ovako je izgledao kralj Richard III Slika nije dostupna Ostao bez goriva Bježao od zatvora pa zvao policiju u pomoć

>> 'Mislim da ću biti dobar otac, ali morat ću puno učiti'

>> VIDEO: Maleni Britanac dobio kćer u 13. godini

‘Kada smo prekinuli, saznao sam da se Chantelle seksala s mnogim drugim dječacima koje poznajem, a kada je saznala da je trudna čak me i njezina majka pitala jesam li ja otac. Iako Alfie tvrdi da je on otac, baš i nismo sigurni u to', ispričao je Richard.

U redakciju 'News of The Worlda' javio se još jedan dječak koji tvrdi da bi otac mogao biti on, a kaže da ih ima još. Treći mogući otac je 14-godišnji Tyler Barker koji kaže da je 15-godišnja Chantelle seks prakticirala s osam tinejdžera u vrijeme kada je začeto dijete.

‘Spavao sam sa Chantelle u njezinom krevetu. Seks s njom je najveća pogreška koju sam učinio. Da je bar nikada nisam upoznao. Sada se bojim da bih i ja mogao biti otac, a ja nisam jedini koji se toga boji. Dječaci su često ostajali spavati kod nje u njezinom krevetu’, ispričao je Tyler.

Podsjetimo, 'The Sun' je ovaj tjedan objavio priču o 13-godišnjem Alfieju Pattenu koji je dobio dijete prije nekoliko dana. Dječak je rekao kako će se sada truditi više učiti te vjeruje da će biti dobar otac. 15-godišnja Chantelle rodila je djevojčicu za koju je rekla da ju je s Alfiem začela nakon njihovog prvog spolnog odnosa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene