Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu stigle ni do aviona

3 tinejdžerice spriječene u jako OPASNOM naumu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri američke tinejdžerice zadržane su u zračnoj luci u Frankfurtu i potom poslane kući, a nagađa se da su bile na putu da se pridruže džihadistima Islamske države (IS) na Bliskom istoku, izvješćuje u srijedu dpa.

Glasnogovornica Saveznog istražnog ureda (FBI) je priopćila da su djevojke poslane natrag obiteljima u Denveru, Colorado. Dvije djevojke su sestre somalijskog podrijetla stare 15 i 17 godina, a treća je 16-godišnjakinja sudanskog podrijetla, javio je Denver Post.

Pročitajte i ovo Policijska traka (Foto: AFP) tragedija u denveru Izašli na intervenciju zbog obiteljskog nasilja: Napadač ranio 4 policajca, ubio jednog, savladan nakon nekoliko sati Slika nije dostupna TRUMPOVA UREDBA IMAJU MJESEC DANA VREMENA Američki vojni vrh morat će izraditi novi plan za borbu protiv ISIS-a

Somalijska obitelj je za taj list izjavila da su djevojke same kupile karte, ali nije ponudila odgovor na nagađanja da su se dolaskom u Europu htjele preko Turske pridružiti borcima IS-a u sjevernoj Siriji.

VIDEO Pentagon priznao: Islamisti se 'dočepali' američkog oružja

Jedna od somalijskih sestara je njemačkim vlastima kazala da su putovale u Tursku na školovanje. Djevojke su bile proglašene nestalim nakon što se u petak nisu pojavile u školi. Roditelje je o njihovom izostanku s nastave obavijestila škola, a potom je otac sudanskih djevojčica policiji rekao da nema njihovoh putovnica te da nedostaje i 2000 dolara. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene