Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Heroj je rođen

Trener koji je dječake uveo u špilju ispričao se roditeljima, vrlo brzo odgovorili su mu porukom koja je dirnula sve

Pismo trenera roditeljima (Foto: Thai Navy Seal/Facebook)
Pismo trenera roditeljima (Foto: Thai Navy Seal/Facebook) Foto: Thai Navy Seal/Facebook
Dirljivu korespondenciju pismima između 25-godišnjeg tajlandskog nogometnog trenera Akkapola Chanthawonga i roditelja dvanaestorice dječaka, koji su s njim već više od dva tjedna bili zarobljeni u poplavljenoj špilji, strani su mediji objavili i javnost je prvi put mogla steći dojam kakav je Chanthawong kao osoba. Ono što je napisao dirnulo je sve, baš kao i odgovor roditelja njemu, koji je brzo uslijedio.

Društvena mreža Twitter raspisala se o 25-godišnjem tajlandskom nogometnom treneru Akkapolu Chantawongu nakon što su mediji objavili pismenu korespondenciju između njega, roditelja dječaka koji su s njim zarobljeni u špilji bili više od dva tjedna te njega i njegove obitelji. Twitterom se širi i informacija kako je Chantawong još kao dječak izgubio čitavu obitelj te da je odrastao u samostanu.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Neizreciva tuga FOTO Dankini roditelji u Boru zapalili svijeću: Otac u suzama poljubio pa ostavio plišanog bijelog medvjedića Spašavanje iz špilje PET GODINA KASNIJE Dječak koji je preživio tajlandsko spašavanje iz špilje preminuo u Velikoj Britaniji

Zaključno s ponedjeljkom, iz poplavljene špilje na tajlandu dosad je izvučeno ukupno osam dječaka, koji su prebačeni u bolnicu, gdje se nalaze na njezi. Trener Chantawong i još četvorica dječaka pričekat će do utorka da spasioci i njih provedu, uz pomoć ronilačke opreme, na sigurno i izvan te špilje.

U međuvremenu, trener dječaka napisao je pismo roditeljima djece i svojoj obitelji.

Dragi roditelji,

Sva su djeca dobro. Ovdje su ljudi koji se jako dobro brinu o njima. Obećajem da ću se o njima brinuti najbolje što mogu. Hvala vam na podršci. Roditelji, stvarno mi je jako žao, napisao je trener dječaka.

Roditelji su mu vrlo brzo pismom i odgovorili.

Dragi treneru, Ake,

Mi, kao roditelji članova nogometnog tima vjerujemo u tebe i tvoj duh te da si se dobro brinuo o našoj djeci. Želimo da znaš da sve ovo nije tvoja krivica. Nitko od nas te ne krivi i ne bismo htjeli da svaljuješ krivicu na sebe. Svi mi razumijemo situacije koje su se dogodile i ovdje smo da ti damo podršku. Svi cijenimo tvoju veliku podršku i brigu za našu djecu. Čekamo vijesti da ćete svi uskoro sigurno izaći iz špilje.

Tvoja teta je isto ovdje i čeka te na ulazu u špilju, napisali su roditelji dječaka.

Chanthawong je napisao poruku i svojoj obitelji, s jednom posebnom željom.

Mojoj teti i baki,

Ja sam dobro i nemojte se previše brinuti za mene. Pobrinite se za svoje zdravlje. Teto, reci baki da mi napravi sok od povrća i zapečenu svinjetinu kad izađem. Sve vas volim, poručio je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene