Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Baš mu je pasala

Treba izdržati 70 sati u vlaku: Kim Jong Un snimljen na "čik-pauzi" u Kini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Put vlakom koji traje 70 sati je naporan, a sjevernokorejski diktator Kim Jong Un snimljen je na jednoj od svojih pauza na putu, tijekom koje je zapalio cigaretu za opuštanje i razgovorao sa svojom pratnjom.

Kineska državna televizija objavila je snimku sjevernokorejskog diktatora Kim Jong Una kako tijekom pauze na putu vlakom za Vijetnam, na željezničkom kolodvoru u gradu Nanningu na jugu Kine pali cigaretu i razgovara sa svojom pratnjom, prenosi agencija AP.

Pročitajte i ovo HGSS obučava kineske spasioce - 3 Važna razmjena HGSS obučava kineske spasioce: 'Mogli su birati otići bilo gdje u svijetu, a odabrali su nas'' Filipinski ratni brod Odnosi su na prekretnici Proključalo na Dalekom istoku, SAD je spreman intervenirati: "Nitko nas neće pokoriti, odgovorit ćemo na napade"

Kim Jong Un je do Vijetnama, gdje se susreće s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom, posebnim vlakom putovao 70 sati. Susret američkog i sjevernokorejskog čelnika bit će drugi u nizu od Trumpova preuzimanja predsjedničkog mandata.

Sjevernokorejski vođa snimljen je na spomenutom kolodvoru satima prije dolaska u Vijetnam.

Trump je, s druge strane, doputovao u Vijetnam avionom i u kudikamo ugodnijim uvjetima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene