Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka ga nije dovoljno pazila

Tragedija u ZOO-u: Dječak pao s ograde među afričke pse i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posjet majke i njezinog dvogodišnjeg sinčića zoološkom vrtu u Pittsburghu završio je tragično, nakon što joj je dijete skliznulo sa zaštitne ograde u prostor s afričkim šarenim psima.

Policija još nije utvrdila je li nesretni dječak poginuo prilikom pada s ograde, na koju ga je postavila neoprezna majka, ili su ga ubili psi, koji su ga odmah nakon pada napali i izgrizli, prenosi USA Today. Dijete je palo s visine od oko 3,5 metara, izvijestila je lokalna policija.

Pročitajte i ovo Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim Medvjedica Eta Stigla kao mladunče VIDEO Novi zagrebački dom za medvjedicu čija je mama uginula u naletu vlaka: "Obožava sočne cikle i kruške"

>> Provalio u ZOO vrt pa ga rastrgali tigrovi

'To je bilo strašno', rekao je policijski poručnik Kevin Kraus. Čim je dječak pao u jamu s afričkim psima, posjetitelji su dozvali čuvare, koji su uspjeli udaljiti nekoliko pasa, točnije njih sedam. Tri psa su se udaljila od tijela dječaka ubrzo nakon toga, no jedan je pas bio izrazito agresivan pa ga je policija morala ubiti hicem iz oružja.

Nakon incidenta zoološki vrt je odmah zatvoren, a ostaje nepoznato kad će ponovno otvoriti vrata posjetiteljima. Incident se dogodio jučer u 11:45 sati po lokalnom vremenu.

Ispod ograde s koje je dječak pao, bila je postavljena i zaštitna mreža, no ona nije bila dizajnirana za hvatanje objekata težih od primjerice fotoaparata i kamera, tako da nije uspjela zadržati dječakov pad, dodao je Kraus. Ime majke i dječaka policija nije objavila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene