Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZBOG STRUJNOG UDARA?

Tragedija u Srbiji: U stanu pronađena beživotna tijela dviju djevojčica, preživjela samo njihova najmlađa sestra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Obrenovcu u Srbiji tragično su preminule dvije sestrice u dobi od sedam i pet godina. Istraga je u tijeku, a prema prvim informacijama stradale su od strujnog udara.

Tragedija se dogodila u stanu na šestom katu u Obrenovcu u subotu oko 15 sati. Stan je bio poplavljen, a dvije djevojčice koje nisu davale znakove života pronađene su iza vrata u kupaonici dok je njihova najmlađa sestra (3) bila na krevetu u dnevnoj sobi. Bila je uplašena, ali neozlijeđena.

Pročitajte i ovo Ilustracija istražuje se nesreća Tragedija na vojnoj vježbi u susjedstvu: Iz kanala izvučeno tijelo stradalog dočasnika, drugi vojnik na intenzivnoj Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

"Nitko nije ni slutio što se dogodilo, dok voda nije procurila u stan ispod, na petom katu. Voda se probila čak do trećeg kata vertikale i onda su susjedi shvatili da je poplava krenula od šestog kata. Zvonili su i kucali na vrata, ali nitko nije otvarao. Onda su zavrnuli ventile i isključili struju", rekao je za Nova.rs jedan od stanara zgrade.

Kako je obitelj nastradalih djevojčica u podstanarstvu susjedi su pozvali vlasnika stana da otključa vrata, no brave su bile promijenjene pa su vrata otključali kumovi djevojčica koji su stigli nedugo potom.

Stradale djevojčice prevezene su u Dom zdravlja gdje su ih liječnici sat vremena pokušavali reanimirati, ali nažalost bezuspješno.

"Majka je bila odsutna, ona radi u tvornici i vjerojatno je bila na poslu. Ona je došla tek kasnije", kazali su susjedi koji obitelj ne poznaju dobro jer se u zgradu doselila prije nekoliko mjeseci.

Još nema službenih informacija o uzrocima tragedije, no nekoliko je mogućih scenarija. Prema jednoj verziji procurio je bojler, drugi kažu kako je moguće da su se djevojčice igrale tušem i mlazom pogodile utičnicu koja se nalazi 30-ak centimetara od poda te izazvale strujni udar. Treća verzija kaže kako je uzrok neispravna perilica rublja.

Policijska istraga je u tijeku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene