Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragična avantura

Dječak ukrao mamin auto i zaletio se u stup, u nesreći poginula njegova sestra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brat i sestra i Phoenixa željeli su se provozati u maminom autu u noći s četvrtka na petak. Njihova avantura završila je tragično.

U noći s četvrtka na petak, 8-godišnji dječak išuljao se iz obiteljske kuće u Phoenixu zajedno sa 6-godišnjom sestrom. Sjeo je za volan majčinog automobila i uputio se u noćnu vožnju s mlađom sestrom na suvozačkom sjedalu. Očevici su kazali kako je dječak očito znao voziti jer je stao na svako crveno i poštivao sve ostale prometne propise, piše NBCNews.

Pročitajte i ovo Ilustracija policija poziva na oprez Stradale srne i divlje svinje: Šest vozila naletjelo na divljač u Istri tijekom vikenda Policijska potjera u Zagrebu - 2 Filmska potjera Djevojčica je jurila Mercedesom i izazvala kaos u gradu: Policija objavila tko će odgovarati

>>  Nesreća u fontani: Mlaznica vode dječaka odbacila 2,5 metara u zrak!

Djecu su pratili policajci jer je njihova majka, nakon što je otkrila da djeca nisu u krevetu, prijavila otmicu, pa su policajci mislili da sa sigurne udaljenosti prate otmičara dvoje djece.

Ipak, u jednom trenutku dječak je skrenuo s ceste i autom se zaletio u stup pri čemu je teško ozlijeđena njegova sestra koja je kasnije, od posljedica nesreće, preminula u bolnici.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene