Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko ne zna zašto

Strava: Tinejdžeri planirali samoubojstvo, dječak skočio pod vlak, djevojčica odustala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tragična priča stiže iz Srbije. Dvoje maloljetnika planiralo je samoubojstvo. Dječak je skočio pod vlak, a djevojka je odustala u posljednji trenutak.

Tragedija koja se prije dva dana dogodila u Smederevskoj Palanki, ostavila je tamošnje mještane u šoku. Svi su poznavali 17-godišnjeg dječaka, koji se bacio pod vlak, kao povučenog i mirnog dečka, koji nije ničim odavao da bi mogao biti sklon takvom činu.

Pročitajte i ovo Danka Ilić potpuna agonija Roditelji malene Danke prvi puta zajedno istupili u javnost: "Sve je laž" Ilustracija istražuje se nesreća Tragedija na vojnoj vježbi u susjedstvu: Iz kanala izvučeno tijelo stradalog dočasnika, drugi vojnik na intenzivnoj

>> Strava u Međimurju: Pronašli obješene oca (25) i dijete (2)

'Nikad ranije nije pokazivao znakove da je sklon samoubojstvu. Te večeri je šetao s drugaricom. Išli su pored pruge i kada je dolazio vlak, on je odlučio baciti se', rekao je za Blic neimenovani izvor.

Motiv samoubojstva ostaje nepoznat, a jedino što je policija pronašla u dječakovoj torbi bio je dnevnik s ljubavnim pjesmama. Dječak je umro na mjestu događaja, a djevojka je pronađena u stanju šoka i jedva je govorila.

Strojovođa nije imao vremena zaustaviti vlak, iako je pokušao stati na vrijeme. Nesretni dječak je iza sebe ostavio sestru, starijeg brata i oba roditelja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene