Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pala sa zgrade

Iran objavio nove detalje o misterioznoj smrti švicarske diplomatkinje u Teheranu, otkrića forenzičara poslana su sucu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švicarska diplomatkinja koja je prošli tjedan pala u smrt s nebodera u Teheranu bila je u trenutku incidenta pod utjecajem lijekova, rekao je u utorak iranski dužonsnik.

Forenzičari su "našli tragove lijekova" i rezultate poslali sucu koji vodi istragu, rekao je Gholam-Hossein Esmaili. Dodao je da je o nalazu obaviješteno švicarsko veleposlanstvo.

Pročitajte i ovo Rochers-de-Naye tragedija u Alpama Majka s djecom otišla na planinarenje, a onda im se izgubio svaki trag: Pronađeni su mrtvi Kokain - 2 Podržao i dio struke Glavni grad jedne od najbogatijih europskih zemalja želi legalizirati kokain: "Konzumenti bi znali što kupuju, bilo bi sigurnije"

"Tijelo preminule će biti predano švicarskim vlastima po okončanju istrage", rekao je. Švicarska diplomatkinja je prošli tjedan pala s nebodera u Teheranu i umrla.

Tijelo je sutradan otkrila njezina posluga u vrtu stambenog kompleksa. Iranska poluslužbena novinska agencija Mehr prenijela je da je diplomatkinja bila prva tajnica veleposlanstva.

Švicarska zastupa američke diplomatske interese u Iranu otkako su Washington i Teheran prekinuli veze nedugo nakon Islamske revolucije 1979. godine.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene