Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Je li moguće?

HŽ na aparatima: Superbrzi vlakovi u prekidu čak pet sati zbog bizarnog razloga

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Španjolski državni željeznički operater Renfe privremeno je u ponedjeljak na pet sati obustavio prometovanje brzih vlakova na relaciji Madrid - Barcelona jer je ono bilo nemoguće zbog krađe kablova, objavila je tvrtka u priopćenju.

Policija je privela 19-godišnjaka koji je bio sumnjiv, a nalazio se blizu željezničkih tračnica nedaleko od mjesta Sante Olive u Kataloniji, objavila je lokalna policija na Twitteru, dodavši da nisu isključena daljnja uhićenja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Cilj je skratiti putovanje HŽ kupuje nove vlakove za liniju Zagreb-Split: Do kraja 2027. bit će uloženo 100 milijuna eura Počelo raščišćavanje nakon željezničke nesreće - 4 Što im samo pada na pamet HŽ uputio važno upozorenje: 'Građani, ne činite to na mjestu željezničke nesreće'

Renfe je u međuvremenu uspostavio alternativnu željezničku rutu, zaobišavši brzu željezničku mrežu da bi se putnici sigurno prevezli iz glavnoga grada do Barcelone, stoji u priopćenju.

Prometovanje vlakom između dvaju najvećih španjolskih gradova nastavljeno je u 11:15 sati po mjesnom vremenu nakon više od pet sati prekida.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene