Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BIVŠI SUPRUG JOŠ U ŠOKU

Stravični detalji pronalaska bebe u zamrzivaču: "Jezivo. Ne mogu se oporaviti od te scene. Non-stop mi je u glavi"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Majka bebe pronađene u zamrzivaču u kući u Zemunu, Lidija M. (47), u utorak ujutro iznijela je svoju obranu pred sudom koji je sumnjiči da je usmrtila svoje novorođenče 2016. godine, a njezin bivši suprug otkrio je jezive detalje.

Četrdesetsedmodišnjakinja je osumnjičena da je dijete rodila na podu kupaonice i zatim ga, zajedno s posteljicom, umotala u ručnik pa u nekoliko plastičnih vrećica i stavila ga u zamrzivač. Njezin bivši suprug Zoran, koji je dijete i pronašao, još ne može vjerovati što se dogodilo.

"Znam za pet trudnoća, odnosno prvo dijete nam je preminulo po rođenju 1997. godine. Ostalo četvero djece je, hvala Bogu, dobro i znao sam i kada je bila trudna, jednostavno znao sam da sam ja otac te djece. Ne mogu vjerovati da je 2016. godine rodila to dijete, a da za to nikada nisam saznao", rekao je Zoran za Novu.rs odmahujući glavom u nevjerici.

"Policajac je odmah kada je vidio dijete rekao da je ubijeno, da mu je glava povrijeđena. Pomislio sam da ne može to znati, ali istina je ipak drugačija. Dao sam bris za DNK analizu, ne znam ni je li to dijete moje", rekao je uznemireni čovjek.

Na pitanje kako je moguće da je ona sedam godina uspjela skrivati mrtvo dijete u zamrzivaču, Zoran kaže da ni on ne zna.

Pročitajte i ovo Ilustracija TEŠKE OZLJEDE Nesreća na Trgu bana Jelačića: 81-godišnjak jurio na električnom romobilu pa završio u Traumi

"Samo nas dvoje smo imali pristup zamrzivaču, a to je nađeno skroz na dnu. Ja nikada nisam vadio s dna ili otapao ranijih godina, to je ona radila. Pitanje je i kada bi i bi li bilo otkriveno. Jezivo, još se ne mogu oporaviti od te scene. Non-stop mi je u glavi kako odmotavam taj ručnik i kada sam ugledao prvo rukicu, a potom i glavicu", dodaje.

Kaže da nakon svega nije stupio s bivšom suprugom u kontakt.

Pročitajte i ovo Ilustracija NA UDARU I DJECA I ODRASLI Proglašena epidemija u susjedstvu! Vratila se iskorijenjena zarazna bolest, stručnjaci objašnjavaju kako je prepoznati

"Nismo se čuli, nema potrebe. Ona je otišla odavde i tu je na svaku priču stavljena točka. Starija deca mi ništa ne govore, ali vidim da im nije svejedno, ipak im je to majka", rekao je Zoran.

Majka bebe policiji je priznala da je rodila mrtvo dijete, a kako nitko nije znao da je trudna, odlučila je tijelo sakriti u škrinju.

Aktualno Situacija u Čistoći kulminirala: "Predsjednik uprave prijeti nam otkazom i zvanjem policije" Prosvjed Čistoće - 4 Prosvjed Čistoće - 4 Foto: Ranko Šuvar/Cropix Prosvjed Čistoće - 5 Prosvjed Čistoće - 5 Foto: Ranko Šuvar/Cropix Prosvjed Čistoće - 3 Prosvjed Čistoće - 3 Foto: Ranko Šuvar/Cropix Prosvjed Čistoće - 1 Prosvjed Čistoće - 1 Foto: Ranko Šuvar/Cropix Prosvjed Čistoće - 2 Prosvjed Čistoće - 2 Foto: Ranko Šuvar/Cropix +5 Zahtjevi sindikata Hrvatska Situacija u Čistoći kulminirala: "Predsjednik uprave prijeti nam otkazom i zvanjem policije" 1/11 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene