Obavijesti Video Pretražite Navigacija
istraga u tijeku

VIDEO Strava u zabavnom parku Legoland: Sudarili se vlakovi smrti, deseci ozlijeđenih

Nesreća u njemačkom zabavnom parku Legoland u Bavarskoj. Sudarila su se dva vlaka smrti.

Više od 30 ljudi ozlijeđeno je, od kojih dvoje teško, kada su se sudarila dva vlaka smrti u zabavnom parku Legoland u blizini Günzburga u Bavarskoj.

Nesreća se dogodila kada je jedan od vlakova zakočio i na njega je naletio drugi vlak, ali još nije jasno što je uzrok nesreće.

Pročitajte i ovo Ozlijeđeni Poljaci - 1 Izvan životne opasnosti su Dio preživjelih Poljaka iz prometne nesreće čeka operacije, dio odlazi svojim kućama

Pročitajte i ovo Slijetanje zrakoplova na autocestu zapalio se VIDEO Zastrašujući prizori: Zrakoplovom sletio na autocestu pa udario u kamion pun ljudi

Glasnogovornik lokalne policije rekao je da su sve spasilačke jedinice parka poslane na mjesto događaja, a BBC prenosi da su u prijevoz ozlijeđenih uključena i tri helikoptera.

Većina ozlijeđenih zadobila je modrice i ogrebotine dok su dvoje teško ozlijeđenih prevezeni u bolnice, priopćila je njemačka policija. Sudar vlakova dogodio se na ulazu u vlak smrti Vatreni zmaj, koji vozi brzinom do 29 kilometara na sat.

 

 

Ovo je druga velika nesreća u zabavnim parkovima u Njemačkoj u samo tjedan dana. U nesreći prošlog tjedna, 57-godišnja žena smrtno je stradala je u drugom zabavnom parku nakon što je ispala iz vlaka tijekom vožnje.

Legoland park u Günzburgu, koji se nalazi oko 100 kilometara zapadno od Münchena, jedan je od deset takvih tematskih parkova u svijetu i jedini u Njemačkoj.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene