Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U SJEVERNOJ MAKEDONIJI

Pogledajte kako je došlo do teške prometne nesreće u kojoj je život izgubilo najmanje 14 osoba

Što se dogodilo na autocesti Skoplje-Tetovo (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Što se dogodilo na autocesti Skoplje-Tetovo (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Što se dogodilo na autocesti Skoplje-Tetovo (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Što se dogodilo na autocesti Skoplje-Tetovo (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Što se dogodilo na autocesti Skoplje-Tetovo (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Što se dogodilo na autocesti Skoplje-Tetovo (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Što se dogodilo na autocesti Skoplje-Tetovo (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Što se dogodilo na autocesti Skoplje-Tetovo (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Što se dogodilo na autocesti Skoplje-Tetovo (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Galerija 1/4 >>
Sjeverna Makedonija tuguje nakon najgore prometne nesreće u povijesti. Najmanje 14 osoba poginulo je kada je autobus na autocesti Skoplje - Tetovo probio dvije zaštitne ograde, prevrnuo se i završio na livadi. Vozač se ničega ne sjeća. Evo što se dogodilo na autocesti Skoplje – Tetovo.

Iz zasad nepoznatih razloga, putnički autobus je probio zaštitnu ogradu na autocesti, proklizao preko dviju prometnih traka iz suprotnog smjera, a onda probio i drugu zaštitnu ogradu.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom

Na kraju se prevrnuo i završio na livadi. Nagađa se da je za sve kriva puknuta guma, ali te izjave svjedoka službeno nisu potvrđene.

Ostaci autobusa, koji je pretvoren u gomilu lima, prebačeni su u vojarnu u Skoplju. Tamo će biti dodatno testiran, nakon što su ga na mjestu nesreće već pregledali stručnjaci.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene