Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nerazriješen slučaj

Srbijanskom rukometašu preminuo sin (9) nakon što je kamenom pogođen u glavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanski rukometni reprezentativac Dalibor Čutura doživio je veliku obiteljsku tragediju. Njegov devetogodišnji sin je smrtno stradao u nerazjašnjenom incidentu u jednom parku u španjolskom Leonu.

Španjolske agencije samo prenose kako je dječak "pogođen kamenom u glavu" i kako je, još živ, prebačen u bolnicu. Dječak je pao u komu iz koje ga liječnici nisu uspjeli spasiti.

Pročitajte i ovo Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju Madrid Kriza stanovanja Izdali su više od 5000 zlatnih viza, a sad će ih ukinuti: ''Gotovo je nemoguće pronaći pristojan smještaj''

Reanimacija je trajala dugo, no liječnici mlađem od dva Čuturina sina, ipak nisu uspjeli spasiti život.

Prema pisanju lokalnih medija, dječak se u parku igrao s drugom djecom, u dobi od sedam, 11 i 16 godina, kada ga je neko slučajno pogodio kamenom.

kako se sa sigurnošću ne može utvrditi je li udarac mogao biti fatalan, istražni sudac naložio je da se izvrši obdukcija.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene