Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sumnja na zlostavljanje

Sporna snimka: Profesor pljunuo na učenika, ovaj mu vratio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Profesor matematike iz New Yorka udaljen je s nastave zbog videa na kojem se sukobio s jednim od učenika.

Na YouTubeu se pojavila snimka s mobitela od 80-ak sekundi koja je navodno uhvatila zlostavljanje nad učenikom, a Odjel za obrazovanje istražuje što se točno dogodilo jer na temelju snimke to nije sasvim jasno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nasilje u školi Oglasio se uhićeni profesor: "Znam da moram prestati s povremenim pivicama, ali..." Ilustracija Šokantna snimka Užas u zagrebačkoj školi: Profesor udarao učenika po glavi, slijedi mu otkaz

>> Nastavnik priznao da je seksualno zlostavljao 20 djevojčica

Na početku snimke profesor je već u svađi s učenikom, a čuje se kako viče 'Ne smiješ me doticati, to je protuzakonito'. Nakon toga je učeniku na uho glasno izvikivao gradivo iz matematike te su se malo naguravali. Na snimci se može vidjeti i kako si učenik jaknom skriva glavu te kako profesor pljuje na njega. Nakon toga učenik je pljunuo natrag na profesora, a na samom kraju vidjelo se i kako David briše svoje lice.

'Uvijek se unosi u lice učenicima i cijele ih zapljuje. To je odvratno', ispričala je učenica Otina Rosario, piše New York Post. No, Davidova strana priče je drugačija, on tvrdi da se na snimci ne vidi cijeli događaj. 'Učenik mi je pokušao zalijepiti jednu svoju prožvakanu kaugumu na stražnjicu, a drugu koja mu je bila na stolu u moja usta i ja sam je ispljunuo. Tada mi je on pljunuo u lice', ispričao je optuženi profesor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene