Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HEROJSKI POTEZ

Šetala sa svojom djecom pa vidjela djevojku kako skače s mosta: "Bez razmišljanja sam preskočila ogradu..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Banjoj Luci se u petak na Gradskom mostu odvijala prava drama - maloljetna djevojka skinula je jaknu i bacila se u rijeku. Hrabra Merima Gajić bez razmišljanja je ostavila svoju djecu i skočila u hladnu vodu kako bi spasila djevojku.

Merima Gajić našla se u blizini kada joj je starija kći skrenula pažnju na to da djevojka sjedi na ogradi mosta.

"Pogledala sam prema djevojci, koja je u tom trenutku skinula jaknu, bacila je na pločnik i potom se bacila u Vrbas", ispričala je hrabra Merima koja je starijoj kćeri dala bebu u ruke na čuvanje i krenula za djevojkom.

"Bez razmišljanja sam preskočila ogradu i spustila se niz brdašce prema rijeci. Uskočila sam u Vrbas i samo sam molila Boga da izvučem i djevojku i sebe jer je rijeka bila brza i nabujala. Uspjela sam je nekako dovući do obale gdje su nas dočekali policija, jedan čovjek i žena", ispričala je Gajić za Avaz.ba.

Pročitajte i ovo Iz prevrnute jedrilice kod Pule spašeno pet osoba - 4 Dvije osobe u bolnici Kako je izgledala akcija spašavanja prevrnute jedrilice? Sekunde do spasa posadi su djelovale kao vječnost

Pročitajte i ovo Posada prevrnute jedrilice čeka spasioce - 2 DVA SATA NA PUČINI VIDEO Jedva izvukli živu glavu: Posada snimila zastrašujuće trenutke neizvjesnosti na prevrnutoj jedrilici, dvije osobe bile zarobljene u ledenom moru

S djevojkom koju je spasila nije stigla razgovarati i ne zna tko je, no nada se da će joj policija, kako je obećala, javiti i reći sve. Zasad su joj javili samo da je djevojka dobro.

"Nisam razmišljala što bi se moglo dogoditi. Ostavila sam dvoje dvoje djece, a treće, tuđe, išla spašavati. Drago mi je da sam je uspjela spasiti", zaključila je hrabra majka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene