Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Tvrdoglav i neposlušan'

Šokantna snimka: Brutalno zlostavljanje bespomoćnog psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šokantne slike snimljene nadzornom kamerom pokazuju zastrašujuć trenutak u kojem je muškarac udarao glavu bespomoćnom psu.

Na snimci se vidi 22-godišnji Christopher Roynon, kako zlobno nogom udara prestravljenog haskija Deemonda, nekoliko puta. Deemond je, inače, pas njegove djevojke iz Bristola.

Pročitajte i ovo Iskorak u zaštiti životinja - 6 povijesni iskorak Zbog napuštanja životinje možete završiti u zatvoru: "Ljudi bi i vlastitu djecu ostavljali da nema kazne za to" Vuk - 2 Udruge upozoravaju Uhićen splitski psihijatar zbog mučenja 67 pasa i dva vuka: "Kakvi su to ljudi? To su neljudi!"

Djevojka se došla susresti s mladićem, ali kada je par pokušao otići, Deemond je odbio krenuti, zbog čega je Roynon izgubio živce i počeo udarati psa, piše Daily Mail.

Incident je snimljen nadzornom kamerom te prijavljen policiji koja je Roynona uhitila u obližnjoj ulici. Policiji je kazao da je pas bio 'tvrdoglav i neposlušan'.

'Pokušavao sam mu slomiti duh i trenirati ga', rekao je policiji. Nakon što je priznao okrutnost nad životinjama, Roynonu je zabranjeno posjedovanje životinja do kraja života, a kažnjen je i s novčanom kaznom oko 200 funti. Srećom, pas nije zadobio teže ozlijede.

Video ovog okrutnog događaja možete pogledati na ovom linku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene