Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Bijes zbog mjera?

Snažna eksplozija kod centra za testiranje na koronavirus, sumnja se da je namjerno izazvana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
COVID-19 testni centar pogodila je u srijedu ujutro eksplozija u Nizozemskoj na području koje je pretrpjelo val slučajeva koronavirusa.

Prozori u zgradi uništeni su nakon eksplozije u srijedu ujutro u Bovenkarspelu, priopćila je policija. Nitko nije ozlijeđen. Policija još uvijek istražuje što je izazvalo eksploziju rano ujutro.

Nizozemska medijska kuća NOS izvijestila je kako policija sumnja u namjernu eksploziju ispred ispitnog središta neposredno prije sedam sati ujutro, prenosi Daily Mail.

Iako se sumnja na namjerni napad, to još nije potvrđeno. Eksplozija dolazi nekoliko tjedana nakon uzastopnih nereda protiv mjera blokade u Nizozemskoj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NEMA PRAVNE OSNOVE Iako je sud srušio odluku o policijskom satu, nizozemski premijer tražu od građana da poštuju mjeru

Sudionici nereda zapalili su testni objekt u ribarskom selu Urk tijekom nemira koncem siječnja koji su uslijedili nakon uvođenja nacionalnog policijskog sata. U regiji je u utorak zabilježeno 360 novih slučajeva, što predstavlja visoku razinu od 54 infekcije na 100.000 ljudi u posljednja 24 sata.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene