Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na vrlo okrutan način

Strava u Sloveniji: Mladić (24) ubio djeda, baku i strica, krvav i sa nožem u ruci mirno dočekao policiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sloveniju je zgrozila tragedija koja se dogodila u obiteljskoj kući u naselju Škocjan, u općini Domžale, gdje je mladić u subotu ubio nožem tri člana obitelji.

Policija je priopćila da je 24-godišnji muškarac oštrim predmetom teško ranio tri osobe s kojima je u rodbinskom odnosu, stare 81, 74 i 51 godinu, te da su od dobivenih ozljeda odmah preminule.

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Svi su od teških zadobivenih rana umrli na mjestu događaja, a počinitelj se policiji predao bez otpora.

Policija zbog interesa istrage ne otkriva druge pojedinosti, a lokalni mediji navode da je 24-godišnjak nožem na vrlo okrutan način ubio djeda, baku i strica.

24ur pišu kako je mladić krvav i s nožem u ruci dočekao policiju i mirno se predao.

Susjedi su potreseni, osumnjičenog počinitelja opisuju kao "mirnog i ljubaznog" mladića iz inače neproblematične obitelji, javila je Slovenska televizija.

Nikom nije jasan motiv strašnog zločina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene