Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prisjela im večera

Skuhao vlastite genitalije i poslužio ih gostima u restoranu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tokijska policija istražuje je li muškarac koji je skuhao vlastite genitalije i poslužio ih gostima u restoranu počinio zločin.

Mao Sugiyama si je kirurški odstranio penis i testise još u ožujku te ih je dva mjeseca držao zamrznute. Nakon toga ih je skuhao i poslužio na javnom događaju u svibnju. Porcija večere naplaćivala se 250 dolara.

Pročitajte i ovo Muškarac je pojeo samo jedan zalogaj curryja i umro od alergijske reakcije kobna reakcija Pojeo samo jedan zalogaj jela s piletinom i srušio se: Umro je za nekoliko dana S tržišta se povlače proteinske palačinke opoziv proizvoda Provjerite zalihe, s polica se povlači slastica zbog plijesni

>> Osuđena na 99 godina jer je sinu odrezala genitalije

'Mnogi stanovnici Suginamija izrazili su osjećaj nelagode zbog ovoga', izjavio je gradonačelnik Ryo Tanaka, javlja AFP. Policija istražuje događaj, a Sugiyama, inače slikar u dvadesetima koji se izjašnjava kao aseksualan, nije davao komentar na cijeli događaj.

Zanimljivo, događaj na kojemu je poslužio svoje kuhane genitalije bila je humanitarna večera za podizanje svijesti o seksualnim manjinama, transseksualcima te aseksualnim osobama. Kada je uklonio genitalije Sugiyama je osigurao sve potrebne dozvole i potvrde, od one da je operacija provedena u zakonskim uvjetima do one o zabrani prodaje organa, čime se pohvalio i na Twitteru.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene