Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozlilo mu

Sarkozyjev sin hospitaliziran u Odesi zbog trovanja hranom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stariji sin francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja Pierrea hospitaliziran je u Odesi, na jugu Ukrajine, zbog trovanja hranom, rekao je jedan izvor ukrajinskih snaga reda, prenosi AFP.

Lokalni informativni portal Dumskaya.net je izvijestio da je Pierre Sarkozy (26) poznat u glazbenim krugovima pod imenom DJ Mosey, trebao održati koncert u noćnom klubu, ali mu je pozlilo i hospitaliziran je u tom lučkom gradu na Crnom moru.

'Čini se da se radi o trovanju hranom', dodao je taj izvor. Dumskaya.net navodi da bi se Pierre Sarkozy trebao u srijedu specijalnim zrakoplovom vratiti u Francusku.

Francusko veleposlanstvo u Ukrajini je odbilo komentirati događaj i naglasilo da se radi o privatnom posjetu. Prema policijskim izvorima, na sigurnost Pierrea Sarkozyja paze ukrajinske službe zaštite. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Napad na grad Rusi raketama napali veliki ukrajinski grad, stradale četiri osobe, među njima i dijete Ilustracija Raketni udari Velik ruski napad na Ukrajinu, Poljska digla borbene avione: "Glavni cilj neprijatelja su naši ljudi"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene