Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dva dana agonije

Sam amputirao zdrobljenu ruku da bi sebi spasio život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz Connecticuta u SAD-u, bio je prisiljen amputirati vlastitu lijevu ruku u nadlaktici, nakon što je na njega pala visoka peć i prikliještila mu je.

Nakon što je dva dana bio zarobljen u podrumu kuće u West Hartfordu, 31-godišnji Johnatan Metz je u polusvjesnom stanju shvatio kako nešto mora poduzeti. Iako je stalno gubio svijest, uspio je oko sebe prikupiti nekoliko alata i krenuti u amputaciju lijeve ruke, odmah ispod ramena, prenose američki mediji.

Pročitajte i ovo Rumunjska policija, ilustracija POTRAGA ZA TIJELOM Strava u Rumunjskoj: Pronašli izgrizenu ruku kraj rijeke, doznali da je riječ o ubojici Slika nije dostupna Nesreća u vinogradu Pao pod traktor, liječnici mu amputirali ruku

Metz nije uspio do kraja amputirati ruku, već mu je ostalo nešto tkiva, no izgubio je svijest. Spasio ga je zabrinuti prijatelj, koji je pozvao policiju i vatrogasce u njegov dom, nakon što je propustio jedno sportsko natjecanje i nije se pojavio na poslu. Kad je pronađen, odmah mu je ekipa hitne pomoći dovršila amputaciju ruke i prevezla ga u bolnicu. Liječnici mu ruku nisu mogli prišiti nazad, jer ju je već nagrizla gangrena, a smatraju, kako si je Metz hrabrim potezom zapravo spasio i život.

'Učinio je ispravnu stvar, jer infekcija se nije smjela dalje širiti. Taj je čovjek sebi spasio život', zaključio je dr. Scott Ellner. Metz je preživio pijući isključivo vodu iz bojlera prevrnute peći.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene