Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

VIDEO: Psihički bolesnik u SAD ubio šestero ljudi i predao se policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka policija uhvatila je osumnjičenog za ubojstvo šestero ljudi, među kojima je i zamjenica šerifa. Među ozlijeđenima je i policajac koji je osumnjičenog pokušao uhvatiti.

28- godišnji Isaac Zamora, osuđen je za posjedovanje droge, a nedavno je pušten iz zatvora nakon šest mjeseci.  

Pročitajte i ovo Ilustracija Pune ruke posla za MUP Scene kao iz filma: Krijumčario migrante, pokušao pregaziti policajku, a zatim se dao u bijeg Ilustracija Bježao policiji Serijski prekršitelj tri puta posudio auto, svaki put mu ga oduzeli - pa i ovaj, posljednji

Zamora se sam predao nakon bijega u kojem je ubio još dvoje ljudi.

U malenom gradiću Alger, koji broji manje od 100 stanovnika, Isaac je živio s majkom u predgrađu. Njegova majka, Dennise Foster, primjetila je kako Isaac ulazi i izlazi iz susjednih kuća, te je pozvala policiju.

Zamjenica šerifa, identificirana kao 40-godišnja Anne Jackson odgovarala je na njezin poziv, kada je ubijena. U blizini njezinog tijela pronađeno je još jedno. Ostale žrtve nisu još identificirane, a ubijeni su pronađeni na različitim mjestima.

Dva su građevinska radnika pronađena u blizini, a treće je tijelo pronađeno nekoliko kuća dalje. Policija istražuje vezu između ubijenih i mjesta ubojstva.

Zamora je nakon ubojstava pobjegao, a policija je počela potjeru za njim. Tijekom bijega Isaac je ubio i jednog motociklistu, a drugog ranio. 

Isaac Zamora navodno ima povijest mentalnih bolesti, iako njegova majka to negira i tvrdi kako nije za to znala.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene