Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ne smije na zrak

Ratni zločinac Ratko Mladić traži od Haaga da posjeti grobove kćeri, majke i bratića: ''Sat mi otkucava''

Ratko Mladić (Foto: AFP)
Ratko Mladić (Foto: AFP) Foto: Afp
Na statusnoj konferenciji pred Rezidualnim mehanizmom UN-a za ratne zločine u Haagu u ponedeljak je razmatrano pitanje zdravstvenog stanja Ratka Mladića.

Pred haškim mehanizmom raspravljalo se o medicinskoj njezi koja se pruža tom osuđenom ratnom zločincu, nekadašnjem zapovjedniku Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću.

Pročitajte i ovo U Haagu započela konferencija o ratnim zločinima u Ukrajini Nakon dvije godine U Haagu započela konferencija o ratnim zločinima u Ukrajini Ratko Mladić Kriv za Srebrenicu Ratko Mladić hospitaliziran u Haagu: "Tražit ćemo dopuštenje da ga pregleda srpski tim liječnika"

On se na statusnoj konferenciji požalio da ne razumije medicinske nalaze jer nisu prevedeni. Još ga više, kaže zbunjuju dijagnoze u kojima piše da mu je stanje stabilno, ali da mu je izlazak na zrak rizičan, prenosi RTRS.

Otvoreno je i pitanje hoće li mu se dopustiti da posjeti grobove najbližih prije nego što, kako je rekao Mladić, bude prekasno.

"To je sat koji otkucava. Želim ih žaliti kako dolikuje", rekao je Mladić.

Ako sve bude po planu, žalbe bi trebale biti iznesene najesen, a pravomoćna se presuda očekuje iduće godine.

Mladić je nepravomoćno osuđen na doživotnu kaznu zatvora.

Aktualno UFC prvak vrlo razočaran, Ngannou se tome nije nadao: ''Neću se boriti protiv njega, pobijedio bih'' +0 Daniel Cormier (Foto: AFP) FIGHT! UFC prvak vrlo razočaran, Ngannou se tome nije nadao: ''Neću se boriti protiv njega, pobijedio bih'' 1/1 >>

Aktualno Luka Modrić na zasluženom odmoru u domovini, evo u koji je grad na Jadranu odveo obitelj Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Foto: Instagram Obitelj Modrić (Foto: Instagram) Obitelj Modrić (Foto: Instagram) Foto: Instagram Obitelj Modrić (Foto: Instagram) Obitelj Modrić (Foto: Instagram) Foto: Instagram Obitelj Modrić (Foto: Instagram) Obitelj Modrić (Foto: Instagram) Foto: Instagram +0 Luka Modrić (Foto: Instagram) Celebrity Luka Modrić na zasluženom odmoru u domovini, evo u koji je grad na Jadranu odveo obitelj 1/5 >>

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene