Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predizborna kampanja

Puna im je kapa gradonačelnika: 'Izaberite mene. Pušit ću samo travu, a ne crack'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Toronta na ratnoj je nozi s kanadskim medijima, a sad se našla i jedna udruga koja ga je odlučila pokopati.

Gradonačelnik Toronta Rob Ford jedan je od medijski najeksponiranijih političara u svijetu. No, ne pamti ga se po dobrom. Ford je punio medijske stupce nakon što je snimljen kako puši crack, kako urinira u javnosti te kako prijeti smrću. Zbog cracka se čak i ispričao rekavši kako to doista on na snimci, ali da 'ne zna kad je ona snimljena jer je bio mrtav pijan'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nikki Benz Želi postati gradonačelnica! Slika nije dostupna Svi žele snimku Kamerom uhvatili gradonačelnika kako puši crack?!

Stoga ni ne čudi da je nastala udruga prikladnog imena No Ford Nation koja je pokrenula fiktivnu predizbornu kampanju čiji je krajnji cilj građanima Toronta pokazati da na sljedećim izborima u listopadu moraju izabrati nekoga podobnog za tu poziciju.

Gradonačelnik Toronta pokušao otkupiti snimku na kojoj puši crack

U kampanju su krenuli postavljajući plakate s izmišljenim kandidatima i vrlo kreativnim natpisima koji ističu Fordovu nepodobnost, a uvijek se ističe geslo 'Svi su bolji od Roba Forda'.

Među tim natpisima su i sljedeći: 'Izaberite Jeffa McElroya. Obećava da će pušiti samo travu. Ne crack.', zatim 'Kad uriniram u javnosti nikada me ne uhvate na kameri', te 'Ako me izaberete u javnosti ću se samo opijati'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene