Obavijesti Video Pretražite Navigacija
drama u londonu

Napadač se vozilom zaletio u automobil ukrajinskog veleposlanstva, policija uzvratila kišom metaka

Policija (Foto/Arhiva: AFP)
Policija (Foto/Arhiva: AFP)
Britanski policajci otvorili su vatru u blizini ukrajinske ambasade u Londonu. Svjedoci kažu da su čuli deset, pa i više hitaca.

Britanski mediji izvještavaju da je u blizini ukrajinskog veleposlanstva u Londonu, koji se inače nalazi u mirnoj četvri, otvorena vatra te da je ispaljeno deset hitaca. Kako javljaju, zapucala je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

Ukrajinsko veleposlanstvo objavilo je u kratkom priopćenju da se jedan vozač vozilom zaletio u parkiran službeni automobil ambasade, pa je policija koja patrolira ulicom i svjedočila ovom događaju, zapucala na počinitelja. Vozač je ubrzo uhićen.

Prema pisanju Daily Maila, uhićeni 40-godišnjak nije ozlijeđen, ai je odveden u bolnicu iz predostrožnosti.

Da se pucnjava dogodila potvrdio je Scotland Yard. Incident se odvio oko 8:30 prema lokalnom vremenu, te se ne tretira kao teroristički čin. Ubrzo je ulica u kojoj se nalazi veleposlanstvo blokirana.

Prema raspoloživim informacijama u ovoj pucnjavi nema ozlijeđenih.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene