Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije stigla reći adresu

Profesorica (46) zaražena koronom preminula usred online nastave: "Više nije mogla disati, bilo je strašno..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Argentinska profesorica povijesti (46) zaražena koronavirusom srušila se i preminula tijekom online nastave u svom domu u Buenos Airesu.

Oko 40 studenata pratilo je virtualno predavanje profesorice Paole De Simone kad su u jednom trenutku primijetili kako ima problema s disanjem.

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Ilustracija Raste broj zaraženih U tjedan dana 42 osobe umrle od COVID-a: "Nove podvarijante vrlo su zarazne"

Studenti su je pitali za adresu kako bi mogli pozvati hitnu, ali profesorica nije odgovarala. Prije toga je uspjela kontaktirati sa svojim suprugom, ali kad je on došao kući, bilo je prekasno.

Profesorica je prošli tjedan na Twitteru napisala kako se već tjednima bori sa simptomima koronavirusa koji ne posustaju, javlja Washington Post

"Vrlo je komplicirano. Više od četiri tjedna pozitivna sam na virus, a simptomi ne prolaze. Suprug je zbog cijele situacije jako iscrpljen", napisala je.

Jedna od studentica opisala je posljednje trenutke prije nego što se profesorica srušila.

"Vidjeli smo da je u lošijem stanju nego što je bila. U jednom trenutku nije mogla dalje prolaziti kroz prezentaciju niti govoriti. Bilo je strašno", izjavila je studentica

Silivina Sterin Pensel, argentinska novinarka i dugogodišnja prijateljice de Simone, kazala je kako je njezin smrt tužni podsjetnik da je virus stvaran.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene