Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Privedeni konobari i menadžer: Čak 16 maloljetnika završilo u bolnici, devetero ih bilo bez svijesti. Nešto im stavljeno u piće?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grupa od 16 maloljetnika hitno je prebačena u noći sa srijede na četvrtak u Vojnomedicinsku akademiju nakon što je u noćnom provodu na Adi Ciganliji u Beogradu njih čak devet izgubilo svijest. Ujutro su ipak svi pušteni kućama, a policija istražuje što se dogodilo.

Nakon što su se potpuno otrijeznili, grupa od 16 maloljetnika puštena je iz Vojnomedicinske akademije puštena u četvrtak oko pet sati.

Sve se dogodilo oko ponoći. Od njih 16, devet ih je bilo bez svijesti. Neke od njih su i roditelji prevezli u bolnicu. Sumnja se da im je stavljeno nešto u piće jer imaju trovanje i svima su se javili isti simptomi, javlja Telegraf.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BRAVO, MAJSTORE! Prizor koji se rijetko viđa: Pijan vozio bez dvije gume, zaradio kaznu od 12.000 kuna

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna kakav peh Kažnjen zbog nepoštivanja samoizolacije nakon što ga je udarilo drugo vozilo kojim je upravljao pijani 55-godišnjak

Istraga je u tijeku i još nije poznato zbog čega su djeca ostala bez svijesti. Tri patrole PU Čukarica su na Adi privela konobare i menadžera bara. Utvrđuje se tko je i što davao maloljetnicima da konzumiraju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene