Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OZLIJEĐENE DVIJE OSOBE

Bizarna nesreća u Srbiji: Kamion s tenkom prevrnuo se u vrt obiteljske kuće u Beogradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kamion Vojske Srbije koji je prevozio tenk prevrnuo se u petak u ulici Belo vrelo u Beogradu i završio u vrtu jedne obiteljske kuće.

Do prometne nesreće došlo je u petak poslije 17 sati, a u njoj su ozlijeđene dvije osobe - vozač i suvozač. Pružena im je liječnička pomoć.

Pročitajte i ovo Kordon policije rastjerao prosvjednike Kaos u Beogradu FOTO/VIDEO Suzavci, kamenje i dimne bombe, kordon policije razbio prosvjed: "Maskirani ljudi s oružjem odveli su studente" Obraćanje Aleksandra Vučića - 1 Dan odluke Vučićev SNS proglasio pobjedu na svim razinama izbora u Srbiji: "Kad god vas otpišu, onda se borite još jače"

O ovoj prometnoj nesreći oglasilo se i Ministarstvo obrane Srbije koje je navelo da je u beogradskom naselju Bele vode došlo do prometne nesreće u kojoj je vojno motorno vozilo tijekom realizacije redovnog zadatka sletjelo s ceste, piše Telegraf.

"U prometnoj nesreći lakše su povrijeđeni vozač i suvozač. Pružena im je liječnička pomoć. Na mjesto nesreće izašli su nadležni organi radi utvrđivanja svih okolnosti", navodi se u priopćenju Ministarstva obrane.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene