Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u japanskom moru

Prekinuta je potraga za nestalim pomorcem iz Hrvatske: "Temperatura mora je 15 C, u tim uvjetima preživljavanje je moguće 26 sati"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prekinuta je potraga za nestalim pomorcem iz Hrvatske Japanskom moru.

Potragu je prekinuo Centar za traganje i spašavanje u Vladivostoku koji je rukovodio potragom za nestalim pomorcem.

"Vodeći se brojnim parametrima, među kojima su i temperatura mora koja je jučer iznosila oko 15 stupnjeva Celzijevih te činjenicom da je u takvim uvjetima mogućnost preživljavanja oko 26 sati, potraga je prekinuta", kazala je Sanja Putica iz Atlanske plovidbe za 24sata.

Pročitajte i ovo 30. obljetnica progonstva Iločana šest godina muke Ilok se prisjeća progonstva i srpske okupacije: "Bilo je ljudi koji su tako dobili batina da su rekli - ubij me, nemoj me više tući"

Pročitajte i ovo Tanker, arhiva (Foto: AFP) NIJE PRONAĐEN NA BRODU Nestao član posade Atlantske plovidbe, u tijeku velika potraga: Brod se nalazi u Japanskome moru, u potragu uključen i zrakoplov

Nestanak člana posade broda Miho Pracat prijavljen je u subotu u 9 sati po lokalnom vremenu. Pretrežen je cijeli brod te su u potragu su bili uključeni zrakoplov, brod specijaliziran za traganje i spašavanje (SAR) te ribarski brod koji se zatekao u blizini mjesta događaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene