Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u spavaonici centra

Strašna tragedija u Brazilu: U požaru poginulo 10 mladih nogometaša poznatoga kluba

Tragedija u Brazilu, u požaru poginulo 10 mladih nogometaša (Screenshot:Reuters)
Tragedija u Brazilu, u požaru poginulo 10 mladih nogometaša (Screenshot:Reuters)
Aktualno Galerija Tragedija u Brazilu, u požaru poginulo 10 mladih nogometaša (Screenshot:Reuters) Tragedija u Brazilu, u požaru poginulo 10 mladih nogometaša (Screenshot:Reuters) +0 Tragedija u Brazilu, u požaru poginulo 10 mladih nogometaša (Screenshot:Reuters) Galerija 1/2 >>
U požaru koji je izbio u spavaonici centra za treniranje brazilskoga nogometnog kluba Flamingo smrtno je stradalo deset osoba.

Deset je osoba poginulo u požaru koji je izbio u centru za treniranje Flamenga, jednog od najvećih brazilskih nogometnih klubova.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Svih desetero stradalih su mladi sportaši između u dobi između 14 i 17 godina

Centar  Ninho de Urubu nalazi se u zapadnom dijelu grada Rio de Janeira i nedavno je proširen. Požar je navodno izbio u spavaonici dok su sportaši spavali. Uzrok zasad nije poznat, javlja BBC News

Flamengo je jedan od najvećih i najpoznatijih i najvećih brazilskih klubova za koji su nekoć igrali Ronaldinho, Bebeto i Romario.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene