Obavijesti Video Pretražite Navigacija
evakuacije u tijeku

VIDEO Tisuće očajnih Afganistanaca pokušavaju se probiti na aerodrom da bi pobjegli iz zemlje, pogledajte kaos koji je nastao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
BBC-ev dopisnik objavio je video snimljen izvan kabulskog aerodroma u kojem se vidi kako se očajni Afganistanci, bez dozvola za odlazak, pokušavaju probiti kroz ogradu i napustiti zemlju.

Britanske snage evakuiraju neke Afganistance, ali tisuće njih nema dozvolu za odlazak iz zemlje i pokušavaju se probiti na aerodrom u Kabulu odakle se evakuaciraju stranci i Afganistanci s dozvolama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NITKO NIJE ODGOVARAO "Vidi se dijete": Pentagon objavio uznemirujuću snimku napada dronom u kojem je ubijeno 10 civila, uključujući sedmero djece Slika nije dostupna Dirljiva priča iz Afganistana Sjećate se potresne scene iz Kabula u kojoj američki vojnik prima od roditelja preko ograde malu bebu? Poznata sudbina malenog dječaka: "Ima slavlja, plesa i pjevanja"

"Među brojnima koji se pokušavaju probiti su i oni očajni koji nemaju dozvolu za odlazak", objavio je BBC-jev dopisnik koji je video objavio na Twitteru.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene