Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IZDANO UPOZORENJE

VIDEO Zbog obilne kiše poplavljene ulice Londona: "Nikad nisam vidio ovako nešto"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dijelovi Londona poplavljeni su nakon obilne kiše. Met Office izdao je upozorenje od mogućih poplava zbog obilne kiše tijekom današnjeg dana.

Na društvenim mrežama dijele se videozapisi poplave u Londonu. Naime, tamošnji metorolozi izdali su upozorenje za južni dio Engleske zbog moguće kiše i poplava.

Pročitajte i ovo NE Krško obilne kiše Iz nuklearke Krško poslali obavijest zbog nabujale Save: "Osoblje je u stanju pripravnosti" Zoran Laslavić Kiša i olujni vjetar Vatrogasci na riječkom području bore se s poljedicama bujičnih poplava: "Sad smo iz pripravnosti podigli još i treću smjenu"

 

 

 

Očekuje se da će nevrijeme prestati tijekom noći. ''Nikad nisam vidio ovako nešto'', napisao je korisnik Twittera.

 

 

 

 

Također, policija je poslala apel da vozači izbjegnu Raynes Park zbog velike poplave na tom području. ''Ceste su poplavljene i opasne za vožnju'', napisali su. Vatrogasci su dobili više od 150 poziva zbog poplava.

 

Poplavljeni su mnogi stanovi. ''Moja sestra je snimala potop na imanju Lanchester West za vrijeme današnje obilne kiše. ''U cijelom životu nikad nisam vidjela ovakvu poplavu'', napisala je korisnica na Twitteru.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene