Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga za napadačem

Drama u susjedstvu: Otkriveno što se zaista krije iza vijesti o kalašnjikovu na tržnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Jagodini lovi muškarca. Srpski mediji prvo su pisali da je na tržnici prijetio kalašnjikovom, no čini se da je istina ipak drugačija.

U tijeku je akcija uhićenja muškarca u Jagodini, javila je danas većina srpskih medija. Pisali su da je muškarac stigao na tržnicu s kalašnjikovom i prijetio da će pobiti ljude. Zatim se dao u bijeg, a policija ga je dugima cijevima pokušala uloviti po gradu. 

Pročitajte i ovo Dmitrij Medvedev Poslao jezivu poruku Medvedev zaprijetio nuklearnim ratom i obznanio koji bi gradovi bili na udaru: "Ako se to dogodi..." Policija Kazneno prijavljen Mladić (18) prijetio ženi, na vrata mu pokucala policija: Nisu mogli vjerovati što su tamo pronašli

No čini se da događaji ipak nisu bilo tako dramatični. Telegraf piše kako je radnica kafića na tržnici hitnim službama prijavila da na ulici leži ozlijeđena osoba.

Policija je došla i zatekla muškarca bez vidljivih ozljeda, ali pijanog. On im je navodno rekao da ga je napao prijatelj i uzeo mu novac. Policiji je dao njego opis. Navodno je i lopov bio pod utjecajem alkohola.

Potraga za napadačem je u tijeku. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene