Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pisma slala i u zatvore

Policija na državnoj granici uhitila ženu za koju sumnja da je Trumpu poslala otrov, sa sobom imala vatreno oružje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka policija uhitila je osumnjičenicu kada je pokušala prijeći iz SAD-a u Kanadu na graničnom prijelazu u američkoj saveznoj državi New York. Sumnjiči ju se da je u Bijelu kuću poslala pismo koje je sadržavalo potencijalno smrtonosan otrov ricin.

Pismo s ricinom poslala je Bijeloj kući ženska osoba koja je uhićena na granici SAD-a i Kanade, izvijestio je u nedjelju navečer CNN, pozivajući se na neimenovanog dužnosnika američke policije.

Pročitajte i ovo Donald Trump On poriče krivnju Počinje suđenje Donaldu Trumpu zbog novca koji je dao pornoglumici: Navodno joj za šutnju platio 130.000 dolara Umro muškarac koji se zapalio pred zgradom suda preminuo u bolnici Umro muškarac koji se zapalio pred zgradom u kojoj se sudi Donaldu Trumpu

Američka policija uhitila je osumnjičenicu kada je pokušala prijeći iz SAD-a u Kanadu na graničnom prijelazu u američkoj saveznoj državi New York, objavio je CNN, dodajući da je žena sa sobom nosila vatreno oružje.

Ostali detalji uhićenja nisu bili odmah dostupni javnosti.

Pismo s potencijalno smrtonosnim otrovom poslano je iz Kanade, bilo je adresirano na američkog predsjednika Donalda Trumpa, a otkriveno je u subotu u vladinom centru za distribuciju pošte, objavili su američki mediji. Ozlijeđenih nije bilo.

NBC je objavio da je osumnjičenica navodno slala pisma i u zatvore.

To nije prvi slučaj da američki dužnosnici dobivaju pisma s ricinom i FBI provodi istragu kako bi utvrdio jesu li takve pošiljke poslane i na druge adrese, objavio je CNN.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene