Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jesu li pretjerali?

Policija ga stresla elektrošokerom, pao kao skamenjen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka policija poznata je po (prekomjernoj) upotrebi elektrošokera, a u utorak se dogodio još jedan slučaj koji je u javnosti izazvao lavinu pitanja : je li bilo potrebno?

Sve je počelo policijskom potjerom za srebrnim kombijem koji je jurio više od 160 kilometara na sat. U njemu su se nalazili žena i muškarac, oboje pijani.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto"

Kada su ih napokon uspjeli zaustaviti iz vozila su izašli i vozačica i suvozač, a policija je odmah reagirala elektrošokerom, piše ABC. Čuvši policijski helikopter jedan od stanovnika uzeo je svoju kameru i počeo snimati. Na snimci se vidi kako suvozač izlazi iz kombija opkoljenog policijom.

Na sebi nije imao majicu te se nije previše kretao, no, policiji se učinilo potrebnim reagirati strujnim udarom nakon kojeg je muškarac pao potpuno skamenjen. U priloženom videu pogledajte kako se sve odvijalo i prosudite sami je li policijska reakcija bila pretjerana.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene