Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ubio sestru, majku, oca pa sebe

Policija objavila detalje stravičnog pokolja kod Ljubljane - Nazvala ih sestra zbog nasilnog brata. Malo kasnije nazvao je brat: "Sve sam ih ubio, naoružan sam"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić (22) hladnim i vatrenim oružjem ubio je majku, oca i sestru, nakon čega je i sebi oduzeo život. Slovenska policija je objavila da ih je prije ubojstva nazvala sestra ubojice da prijavi nasilnog brata. Nisu stigli na vrijeme.

Na području Janča, nedaleko od Ljubljane, 22-godišnjak je hladnim i vatrenim oružjem ubio troje članova svoje obitelji, nakon čega je izvršio samoubojstvo, javljaju slovenski mediji. 

Tragedija se dogodila u ponedjeljak oko 21 sat na području Dugog Brda, nedaleko od Ljubljane, a policija je po dolasku na mjesto događaja zatekla zastrašujući prizor. U objektu su zatekli četiri tijela. Sumnjaju da je 22-godišnjak hladnim i vatrenim oružjem ubio troje članova svoje obitelji (26, 56 i 60 godina), a nakon toga i sebi oduzeo život. 

Portal 24ur neslužbeno doznaje da je mladić ubio majku, oca i sestru

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nedaleko tržnice BiH: Policija uhitila osumnjičenog ubojicu zapovjednika HVO-a iz Mostara

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nasilna smrt Strava kod Slavonskog Broda: U kući pronađeno tijelo žene, uhićen 58-godišnji muškarac

Policija je na današnjoj konferenciji za novinare otkrila da ih je oko 21 sat nazvala 26-godišnjakinja koja je zatražila pomoć zbog nasilnog ponašanja brata. Malo kasnije nazvao je 22-godišnjak koji je rekao da je ubio svoju obitelj i da je naoružan.

Na teren su izašli i pripadnici specijalne policije, no uspjeli su samo otkriti da su u objektu tri tijela, 26-godišnjakinje, 56-godišnjakinje i 60-godišnjaka. Svi su imali rane od hladnog i vatrenog oružja. 

Na kraju su pronašli i tijelo 22-godišnjaka osumnjičenog za taj stravični zločin, a pretpostavljaju da je počinio samoubojstvo. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene