Obavijesti Video Pretražite Navigacija
taoci pušteni, pljačkaši u bijegu

Filmska pljačka u Brazilu: Maskirani i naoružani upali na aerodrom, oteli dvoje ljudi i ukrali 750 kilograma zlata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Filmska pljačka dogodila se u zračnoj luci u brazilskom Sao Paulu. Osam naoružanih muškaraca upalo je na terminal i ukralo 750 kilograma zlata.

Maskirani pljačkaši u zračnu luku došli su lažnim policijskim vozilima, odjeveni u policajce. Uzeli su zlato, dvoje talaca koji su zaposelnici aerodroma i automobilima odjurili u nepoznatom smjeru. Vozila su naknadno pronađena, ali lopovima i njihovu ulovu ni traga.

Pročitajte i ovo Ukradena ogrlica, ilustracija Policija traži lopova Razbojnik u Zagrebu ženama krao nakit: Jednoj s vrata strgnuo "nekoliko tisuća eura" Ilustracija Uhićeni su Sve su isplanirali, ukrali auto, krenuli u pljačku, a onda se dogodilo nešto što nisu očekivali

Taoci su pušteni, a nitko nije ozlijeđen. Zlato, koje je trebalo završiti u Zürichu i New Yorku, vrijedno je oko 40 milijuna dolara. Prema brazilskoj federalnoj policiji, lopovi su vjerojatno imali pristup internim informacijama o operacijama zračne luke, javlja CNN.

U travnju ove godine naoružani pljačkaši ukrali su veliki novčani iznos iz albanske međunarodne zračne luke Tirana koji je trebao stići u Beč. Jedan od napadača ubijen je tijekom policijske potjere, a četvorica su uhićena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene