Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šemso B.

Pijanog pješaka u Bosni isključili iz prometa, imao je dovoljno promila za alkoholnu komu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema standardnim mjerenjima, prisutnost alkohola u krvi u količini veća od 4 promila svrstava se u kategoriju tzv. alkoholne kome i u pravilu znači da je osoba popila više od litre žestokog alkoholnog pića.

U mjestu Kozluk pokraj Zvornika u istočnoj Bosni policija je bila prisiljena intervenirati kako bi iz prometa "isključila" pješaka koji je potpuno pijan teturao cestom pa su procijenili kako predstavlja opasnost za druge prolaznike i vozače, prenijeli su u ponedjeljak lokalni mediji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vozio i službenog psa Pijani policajac izazvao prometnu nesreću: Pogledajte koliko je napuhao u rano jutro Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti!

49-godišnji muškarac koji je naknadno identificiran kao Šemso B. imao je nesreću nakon vesele noći naići na policijsku ophodnju koja je kontrolirala stanje u prometu.

Opazili su ga kako u nedjelju u jutarnjim satima tetura magistralnom cestom. Odmah su ga podvrgnuli kontroli, koja je uglavnom rezervirana za vozače, a alkotest je pokazao da je potpuno pijan.

"Provedenim alkotestiranjem utvrđeno je da ima 4,46 g/kg alkohola u organizmu", stoji u priopćenju zvorničke policijske uprave.

Prema standardnim mjerenjima, prisutnost alkohola u krvi u količini većoj od 4 promila svrstava se u kategoriju tzv. alkoholne kome i u pravilu znači da je osoba popila više od litre žestokog alkoholnog pića.

Šokirani rezultatima, policajci su odlučili Šemsu B. "isključiti iz prometa" te su ga odvezli u pritvor na triježnjenje.

Iz zvorničke policije ovaj su slučaj iskoristili kao povod da pozovu sve sudionike u prometu da paze što rade, a na pješake su apelirali da ne hodaju po cesti ako su pijani. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene