Obavijesti Video Pretražite Navigacija
drugi u dva tjedna

Povuci-potegni: Ljudi spašavali kita koji se nasukao na obali, prvo krenuli mašinerijom pa odustali da ga ne ozlijede

Spašavanje nasukanog kita u Peruu (Foto: Reuters)
Spašavanje nasukanog kita u Peruu (Foto: Reuters) Reuters
Aktualno Galerija Spašavanje nasukanog kita u Peruu (Foto: Reuters) Spašavanje nasukanog kita u Peruu (Foto: Reuters) Foto: Reuters Spašavanje nasukanog kita u Peruu (Foto: Reuters) Spašavanje nasukanog kita u Peruu (Foto: Reuters) Foto: Reuters +0 Spašavanje nasukanog kita u Peruu (Foto: Reuters) Galerija 1/3 >>
To je druki kit koji se nasukao na obale Perua u prošla dva tjedna. Životinja je bila duga 10-ak metara, a spašavali su je lokalni volonteri koje su u pomoć pozvale vlasti.

Na plaži u Lambayequeu u Peruu u utorak se nasukao kit. Spasili su ga lokalci koji su ušli u vodu i gurali životinju prema pučini.

Pročitajte i ovo Spašavanje migranata iz Kupe HGSS i policija VIDEO Dramatična akcija: Zapeli na slapu u Kupi, spašavali ih po noći Mjesto pronalaska skijaša na planini Tete Blanche - 4 Tragičan kraj potrage Dramatični posljednji trenuci stradalih skijaša: Lopaticama pokušali iskopati špilju kako bi se sakrili

Lokalni mediji javljaju da je kit bio dug 10-ak metara te da je to drugi kit koji se nasukao na plaže Perua u prošla dva tjedna. Dodaju kako su vlasti isprva htjele kita na pučinu vratiti nekakvom mašinerijom, ali zbog opasnosti da ga ne ozlijede u pomoć su zvali volontere.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene