Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestala Srpkinja

FOTO Crveni rukopis na kutiji za šampanjac: Pronađena Anina posljednja poruka posvećena suprugu

Ana i Brian Walshe
Ana i Brian Walshe Foto: Platforma X
U obiteljskoj kući Ana Walshe pronađena je poruka ispisana crvenom bojom. Vjeruje se da je to posljednja poruka koju je ostavila suprugu prije nego što je nestala.

"Vau! 2022., kakva godina! Pa ipak smo i dalje ovdje i zajedno! Hajdemo učiniti 2023. najboljom dosad! Mi smo kreatori svojih života… hrabrost, ljubav, ustrajnost, suosjećanje i radost. S ljubavlju, Ana", to je navodno poruka koju je Ana Walshe napisala svojem suprugu na samu novogodišnju noć.

Njezina, vjeruje se, posljednja poruka ispisana je na kutiji za šampanjac. Ostavljena je u blagovaonici njihove obiteljske kuće.

Sad se širi društvenim mrežama, piše Nova.rs.

U novogodišnjoj noći na druženju je bio i prijatelj Gem Mutlu. On je ujedno i jedan od posljednjih koji su vidjeli Anu Walshe, inače podrijetlom iz Srbije, prije nego što je nestala 1. siječnja.

Mutlu je ranije za američke medije ispričao da ništa nije bilo čudno na dočeku Nove godine. Kazao je da su se grlili, slavili i nazdravljali.

"Jako se radovala Novoj godini. Samo smo slavili, probleme smo ostavili sa strane", rekao je on za WBZ-TV.

Gem je iz kuće otišao oko 1:30. Anin suprug Brian ispričao je da ga je supruga probudila oko 6 ujutro i rekla mu da ima hitnu situaciju na poslu u Washingtonu. Poljubila ga je i otišla na aerodrom. Tada ju je, kako je ispričao, posljednji put vidio.

Na fotografijama njezine posljednje poruke koje se šire društvenim mrežama nalazi se i ona na kojoj se vide dvije putovnice na stolu. 

Policija je rekla kako nema podataka da je Ana ušla u vozilo koje je naručila do aerodroma, kao ni da je ušla u avion. Njezin mobitel navodno je bio u obiteljskoj kući 1. i 2. siječnja.

Brian Walshe optužen je za obmanjivanje policijske istrage. Ani Walshe od novogodišnje noći gubi se svaki trag, a njezin suprug u međuvremenu je postao glavni sumnjivac u slučaju nakon što otkriveno da je nakon njezina nestanka naručio opremu za čišćenje u vrijednosti od 450 dolara, zatim na internetu tražio - kako se riješiti tijela, a u blizini kuće pronađene su krvave vreće za smeće, sjekira i motorna pila.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene