Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pravi Hannibal Lecter

Odgrizao joj jezik, progutao ga i pobjegao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na plesnom podiju usred bara u malom gradu blizu Edmontona dogodio se neobičan napad. Muškarac, koji se predstavio kao britanski vojnik, jednoj je ženi odgrizao jezik a onda ga progutao.

'To je ludo. Mislila sam da se tako nešto događa samo u filmovima, a ne u stvarnom životu. Samo želim da pronađemo tog muškarca', rekla je Camilla Chief, koja je u tom strašnom trenutku bila uz žrtvu. Kafić u kojem se napad dogodio često posjećuju vojnici, koji treniraju na obližnjem terenu pucanje iz zračnog oružja. Također je i popularno okupljalište žena iz okolice.

Pročitajte i ovo Hrvatska vojska, ilustracija - 2 tragedija u Velikoj Gorici Tijekom vježbe preminuo vojnik Hrvatske vojske Adir Tahar Pronašli je u zamrzivaču Hamasovci unakazili mladog IDF-ovog narednika i pokušali prodati njegovu glavu: "To je ludo barbarsko nasilje"

Žrtva je s još dvije prijateljice u klub stigla kako bi se malo provela. 'Plesale smo, a on ju je stalno htio maknuti od nas. Kada smo sjele, pridružio nam se. Bio je agresivan. Navaljivao je da je počasti pićem, ali ona je odbijala. Kada smo otišle ponovno na podij, ja sam otišla do wc-a. Kad sam se vratila, ona se okrenula prema meni, a usta su joj bila prekrivena krvlju. Rekla je kako joj je muškarac odgrizao jezik. Tražile smo jezik po podiju, ali nije ga nigdje bilo. Pretpostavljam da ga je pojeo', pojasnila je Chief.

>> Osigurao jezik na 10 milijuna dolara

Žrtva je završila u bolnici, gdje joj je sanirana rana, ali trebat će plastičnu operaciju rekonstrukcije jezika, piše Cnews.canoe.ca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene