Obavijesti Video Pretražite Navigacija
neshvatljiva reakcija

VIDEO Nove šokantne snimke potvrđuju sumnje: Dok je napadač ubijao osnovnoškolce, oni su stajali u hodniku i čekali...

Policajac u Osnovnoj školi Robb
Policajac u Osnovnoj školi Robb Foto: Youtube
Policija američkog okruga Uvalde objavila je nove šokantne snimke pokolja u osnovnoj školi Robb koje prikazuju manjkavosti policijske reakcije na pomahnitalog pucača koji je sa sobom uzeo čak 21 život.

Policija teksaškog okruga Uvalde objavila je nove snimke pokolja u osnovnoj školi Robb, u kojoj je pomahnitali napadač vatrenim oružjem uzeo 21 život, od čega je ubijeno čak 19 djece.

Pokolj u Teksasu treći je najveći u američkoj povijesti, a nakon strašnog zločina uslijedila je javna osuda na reakciju lokalne policije i nadležnih službi.  

U središtu istrage teksaškog odjela javne sigurnosti bilo je i pitanje zašto su policajci čekali u hodniku gotovo sat vremena prije nego što su ušli i ubili napadača.

Nove snimke koje su se pojavile u javnosti pokazuju neshvatljivu reakciju policije. Na snimkama se vidi kako se jedan po jedan policajac iz različitih odjela pojavljuju u školskom hodniku, stoje i gotovo sat i pol čekaju na mjestu dok se u pozadini čuje pucnjava.

Pročitajte i ovo Potreseni članovi obitelji pred školom u Teksasu MASAKR U TEKSASU VELIKA GALERIJA Potresne scene: Uplakani roditelji ispred škole u kojoj je ubijeno 19 djece

Pročitajte i ovo Eva Mireles i osnovna škola Robb Omiljena u zajednici Ubijena dok je tijelom štitila djecu od pomahnitalog ubojice: Ovo je učiteljica Eva, prva identificirana žrtva masakra u Teksasu

Vidljivo je oklijevanje policajaca, koji su došli do jedne točke u hodniku i samo se zaustavili. Cijelo vrijeme na snimci se čuje pucnjava, dok se sve više policijskih službenika gomila u hodniku osnovne škole.

Na kraju snimke, nakon što se gotovo stotinjak različito opremljenih policijskih službenika okupilo u hodniku, jedan od njih uspio je usmrtiti napadača. Ove nove snimke bacaju mrlju na ponašanje policajaca, koji su umjesto hrabrosti i požrtvovnosti pokazali strah i oklijevanje.

Zbog ovakvih se reakcija američke policije s pravom postavlja pitanje čemu služi sva ta skupa oprema i teško naoružanje ako ga neće aktivno upotrebljavati da bi zaštitili građane, odnosno osnovnoškolce? Zašto im je trebalo toliko dugo da reagiraju

Snimku pogledajte u nastavku, upozoravamo da je šokantna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene